WSG Christianshavn

Med Christians Kirke og kanalerne som nabo ligger WSG godt placeret i et smukt, gammelt pakhus på Christianshavn. To store buede døre udgør indgangen til kontorhotellet, og allerede i receptionen mødes du af WSG’s kendetegnende atmosfære med hyggen i centrum, ild i pejsen og jazz i højtalerne. En bred, snoet trappe fører til kontorpladserne på 1.sal, hvor det hyggelige kontormiljø indrammes af patinerede egetræsbjælker – den perfekte blanding af professionalisme og hygge.

KONTAKT OS

CUSTOM

Vil du gerne slippe for drift og div. facility mangement, samt være herre i eget lejemål?

LÆS MERE

OFFICE

Vil du gerne slippe for drift og div. facility mangement, samt være herre i eget lejemål?

LÆS MERE

FIXED

Prøv FIXED med et fast skrivebord og 5 timers mødelokale hver måned.

LÆS MERE

FLEX

Vil du gerne slippe for drift og div. facility mangement, samt være herre i eget lejemål?

LÆS MERE

MEETING

Vi stiller de professionelle rammer til rådighed, så du trygt kan invitere samarbejdspartnere og kunder indenfor og koncentrere dig om din dagsorden.

LÆS MERE

SPECIAL NEEDS

Vi vil altid gerne høre, hvis du skulle have nogle særlige ønsker, som ikke er specificeret på hjemmesiden.

KONTAKT OS

De rette omgivelser

WSG vil skabe et særligt arbejdsmiljø i omgivelser, der gør dig glad når du møder ind hver eneste morgen. Derfor har WSG samlet al juicen, der skal give dig fuld valuta for de værdifulde timer du bruger i dit arbejdsliv. Siden trivsel er individuelt, er det blevet vores metier at imødekomme dine behov.

Alt er inkluderet

Uanset hvilken type kontorplads du vælger, får du adgang til Wi-Fi, gratis scan og print, et professionelt miljø med tryk på æstetik, gratis mødelokaler, alt det kedelige drift som hører med et lejemål, reception og en smilende manager, små hyggekroge, og så mange kopper te og kaffe, du har lyst til.

Bliv WSG-member

Oplev de mange fordele ved at være en del af WSG. Som WSG-member skal du ikke stå for rengøring, skifte en eneste pære eller samle din post op i regnen. Du er inviteret til alle netværksmøder og fester i løbet af året. Og når du har fri har WSG skaffet dig og dit personale masser af besparelser gennem LogBuy.

“Every morning I have this feeling of coming home. That´s pretty unique for a working space.”

Marianne, Ispoc A/S

Klar til at booke en plads hos WSG?

Kontakt os